The Fat One (240g)

E un hot dog? E un burger? Nu, e THE FAT ONE, hot dogul special, cu sos de burger, bacon, brânză cheddar, dulceață de ceapă, wurst de vită Black Angus și gust cu adevărat american!

SomeJuan To Love (225g)

Dogul mexican care se potrivește perfect într-un sombrero dar pe care noi am ales să ți-l oferim într-un banal ambalaj personalizat. Se poate servi cu tequila, însă trebuie luată din altă parte.

MacCheesus (225g)

Nu ne plac jumătățile de măsură! Din momentul în care vei încerca MacCheesus, vei ști că macaroanele noastre chiar sunt „mare brânză”!

The Dawg (210g)

Poți trăi visul american chiar și fără viză! Încearcă un dog autentic de vită, cu pastramă de porc, sos barbecue și multă atitudine, așa cum le place celor de pe coasta de Est.

Cheese The One! (215g)

Am luat în serios expresii precum „brânză bună în burduf de dog” sau „frate, frate, dar brânza e pe bani!”, așa că am pus brânză într-un dog și costă 28.5 lei.

Ave Dogu! (215g)

Am fi numit acest dog Caesar, dar nu am vrut să riscăm ca cineva să-l asasineze, așa că am preluat din celebra rețetă doar pieptul de pui, salata verde şi parmezanul, iar de restul ne-am ocupat noi.

Call Me Honey! (215g)

Dogul vegetarian care te va face să te simți precum în luna de miere, fără să semnezi un contract prenupţial. E adevărat că nu e totul lapte și miere, pentru că nu conține lapte.

Comandă prin Ridicare personala
Comandă prin Glovo
Comandă prin Bolt Food
Comandă prin Tazz by eMag