Termeni, Condiții și Confidențialitate

Politică de confidențialitate

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale astfel cum este descris in aceasta politica de confidentialitate. DOGU CONCEPT S.R.L. se angajeaza sa va protejeze intimitatea. Consideram protectia informatiilor ce privesc Utilizatorii website-ului nostru, ca fiind o problema de maxima importanta, astfel incat depunem toate eforturile necesare sa va simtiti in siguranta atunci cand ne oferiti datele dumneavoastra personale prin utilizarea website-ului nostru. Aceasta Politica de Confidentialitate explica regulile si scopul procesarii datelor dumneavoastra personale, drepturile pe care le aveti si responsabilitatile noastre. Aplicam cele mai noi tehnologii si masuri organizatorice pentru a asigura un nivel ridicat de protectie a datelor personale prelucrate si a le proteja impotriva accesului neautorizat. Ne angajam sa respectam noile reguli impuse de Regulamentul European nr. 2016/679 in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Definiții în materie

• Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
• Prelucrare- orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
• Stocare - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal colectate;
• Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
• Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
• Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
• Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari.

Utilizarea Site-ului

DOGU CONCEPT S.R.L. acordă permisiunea de a utiliza Site-ul în următoarele condiţii:

  • cu excepţia imaginilor persoanelor sau locurilor care se află în afara secţiunii "BLOG" al Site-ului, puteti descărca Conţinutul, însă doar pentru folosul personal şi necomercial şi cu condiţia de a vă conforma cu informaţiile referitoare la dreptul de autor (copyright) şi alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conţinut;
  • nu aveţi permisiunea să utilizaţi imagini cu persoane sau locuri care se află în afara "BLOG" din Site fără acordul în scris al DOGU CONCEPT S.R.L.;
  • Conţinutul din secţiunea "BLOG" al Site-ului poate fi reprodus doar în scopuri editoriale în ziare, reviste de circulaţie generală, publicaţii comerciale şi posturi de radio şi televiziune;
  • Nu aveţi permisiunea să distribuiţi, să modificaţi, să copiaţi (cu excepţia celor mai sus menţionate), să transmiteţi, să expuneţi, să refolosiţi, să reproduceţi, să publicaţi, să autorizaţi, să acordaţi o licenţă de folosire, să creaţi lucrări derivate din sau să transferaţi, să vindeţi sau să folosiţi Conţinutul în alt mod, fără acordul în scris al DOGU CONCEPT S.R.L.;
  • Este interzis să folosiţi Site-ul pentru a afişa sau transmite orice fel de material ce are caracter ameninţător, fals, înşelător, abuziv, de hărţuire, licenţios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naştere unei infracţiuni sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea. DOGU CONCEPT S.R.L. va coopera cu oricare dintre autorităţile desemnate să aplice legea şi se va conforma cu orice sentinţă judecatorească prin care se cere sau se ordonă DOGU CONCEPT S.R.L. să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afişa sau transmite orice fel de informaţie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
  • Este interzis să utilizaţi Site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

Principii de protecție a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal:
• Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. Intotdeauna consideram drepturile dvs. inainte de prelucrarea datelor personale. Va vom furniza informatii privind prelucrarea, la cerere.
• Procesarea este limitata ca scop. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
• Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.
• Prelucrarea este limitata pe o perioada de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat daca este necesar.
• Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.
• Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

Tipul datelor persoanel colectate

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate depind de contextul interacţiunilor şi raporturilor pe care dumneavoastră le aveţi cu Societatea, respectiv în raport de interacţiunile cu Site-ul. Astfel, Societatea ar putea prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: 

În cazul vizitatorilor Site-ului

Utilizăm datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră în momentul accesării Site-ului în scopul de a monitoriza traficul şi îmbunătăţirea navigării pe Site. Baza legală pe care se întemeiază această activitate de prelucrare a datelor constă în interesul nostru legitim de a asigura funcţionarea corespunzătoare a site-ului Societăţii, precum şi îmbunătăţirea site-ului.
Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate în acest context vizează ora şi data accesării site-ului şi adresa IP de la care a fost accesat site-ul. 

În cazul candidaţilor pentru angajare (cand doriţi să vă dezvoltaţi o carieră în cadrul companiei noastre şi aplicaţi pentru o poziţie completând formularul si incarcand CV-ul în cadrul secţiunii de recrutare).
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate în acest context sunt: nume, prenume, telefon, email, experienţă profesională, CV.
Pentru mai multe informatii despre procesul de recrutare va rugam sa ne contactati. 

În cazul completării formularului de contact
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate în acest context sunt: nume, email.

În cazul participării la campanii de marketing
Categoriile de date cu caracter personal care pot fi prelucrate în acest context (in functie de specificul si in conformitate cu Regulamentul fiecarei campanii de marketing in parte) sunt: nume, prenume, e-mail, telefon, data nasterii, adresa.
 

Modalitatea de colectare

Colectam datele personale prin intermediul formularelor din site din meniul dedicat din site si/sau prin intermediul comunicarii directe prin e-mail, telefon sau alte mijloace.

Scopul colectării și temeiul juridic

Colectam informatii ce contin date personale sau tehnice ca urmare a obligatiilor legale sau contractuale ce ne revin sau in virtutea exercitarii unui interes legitim legat de activitatea noastra comerciala si le folosim pentru:
- A ne putea inregistra clientii/potentialii clienti;
- Pentru a putea comunica in perioada precontractuala sau contractuala;
- Pentru a asigura dialogul cu toti cei interesati;
- Pentru a informa clientii in legatura cu modificarile relevante ale termenilor si conditiilor sau ale politicii de confidentialitate.

In masura in care vom folosi informatiile detinute in alte scopuri decat cele mai sus declarate, iti vom solicita in mod expres consimtamantul si iti vom explica de ce noi drepturi beneficiezi in aceasta situatie.

Imposibilitatea / refuzul de a ne furniza anumite date personale

In situatia in care nu ne furnizati informatiile solicitate este foarte probabil sa nu fim in masura sa iti furnizam produsele sau serviciile de interes pentru solicitate

Utilizatori

Datele personale sunt folosite de DOGU CONCEPT S.R.L. si, partial, de catre tertii prestatori de servicii cu care colaboram, care sunt in masura sa ofere garantii in legatura cu securitatea si confidentialitatea datelor tale si proceseaza datele in conformitate cu instructiunile noastre. Tertii colaboratori activeaza in domenii precum: contabilitate si fiscalitate, consultanta si asistenta juridica, servicii de analiza comportamentala (Google analytics, Facebook), autoritati publice. Putem incredinta procesarea datelor dumneavoastra personale catre partenerii nostri contractuali in masura in care este necesar sa efectuam tranzactii, spre exemplu sa pregatim produsele comandate si sa le livram ori sa va comunicam informatii comerciale. Datele personale nu vor fi comunicate in niciun caz catre terte parti altfel decat in scopurile mentionate in Prezenta Politica de Confidentialitate; aceasta inseamna inclusiv ca nu vor fi impartasite cu alte entitati pentru transmiterea de catre aceste terte parti de materiale de marketing.Datele personale ale Utilizatorilor nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.

Locul stocarii bazei de date

Atat pagina de internet cat si baza de date continand informatii cu caracter personal, sunt gazduite/stocate pe servere securizate din Romania si Uniunea Europeana.

Masuri de securitate

DOGU CONCEPT S.R.L. se preocupa in mod special si constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natura sa protejeze datele dvs cu carcater personal si sa evite brese de securitate atat in ceea ce priveste informatia stocata atat online cat si pe suport fizic. In mod exemplificativ enumeram o serie de masuri implementate: securitatea retelei si a transferului de date, auditare si testare a infrastructurii, acces limitat si controlat la bazele de date, personal instruit, transfer de date in afara Romaniei realizat doar catre entitati ce pot asigura o protectie similara, etc.

Perioada de stocare

In cazul in care prelucram datele tale in virtutea unei obligatii legale sau in interes public vom stoca datele atat timp cat este necesar pentru respectarea obligatiilor legale sau atat timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publica. In cazul in care prelucram datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana cand ne vei solicitam sa ne oprim, cu exceptia cazului in care vom putea demonstra ca motivul pentru care colectam si stocam este prioritar fata de interesele, drepturile si libertatile tale. In cazul in care prelucram datele tale in baza acordului tau expres, vom stoca datele pana la momentul la care ne vei cere sa ne oprim.

Linkuri

Website-ul poate contine linkuri/ legaturi catre pagini web apartinand tertilor. Nu detinem controlul asupra acestor pagini terte, nu le monitorizam si nu putem fi tinuti raspunzatori pentru protectia datelor efectuata de acesti terti sau de continutul respectivelor pagini.

Drepturile utilizatorului

1.Dreptul la informare – ai dreptul sa stii daca datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioada si daca aceste date fac obiectul unei prelucrari automate de natura sa produca efecte juridice sau sa te afecteze in mod semnfificativ.
2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, in mod gratuit si la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tau de a solicita si de a obtine o copie a datelor personale culese.
3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
4. Dreptul de stergere – in cazul in care ti-ai retras consimtamant acordat, te opui prelucrarii datelor, prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesara pentru realizarea scopurilor in care datele au fost colectate si prelucrate, poti cere ca datele tale personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
5. Dreptul de a restrictiona procesarea – in cazul in care se aplica anumite conditii, ai dreptul sa restrictionezi procesarea datelor tale personale.
6. Dreptul de opozitie –in anumite cazuri ai dreptul sa te opui procesarii datelor tale personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
7. Dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea automata – In situatia in care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrari automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau va poate afecta intr-o maniera semnificativa, esti indreptatit sa ne solicitati sa excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.
8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa obtii datele tale personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere - ai dreptul sa soliciti ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
10. Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul sa iti retrage in orice moment consimtamantul. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii dinainte de retragerea acestuia.
11. Dreptul de a depune o plangere – daca vrei sa faci o sesizare in legatura cu modalitatea in care prelucram datele tale cu caracter personal, te invitam sa ne contactezi folosind datele precizate mai sus.

Drept de proprietate intelectuala

Continutul si design-ul dogu.ro, precum si orice alt material avand legatura cu dogu.ro apartin DOGU CONCEPT S.R.L. si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele avocatura.com fara a detine o permisiune scrisa din partea dogu.ro. Te asiguram ca toate sesizarile si plangerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism si deplina confidentialitate. Daca totusi esti nemultumit de modalitatea in care am raspuns sesizarilor tale, te poti adresa autoritatilor ce detin rol de control asupra activitatii noastre in materie de date cu caracter personal. In Romania aceasta autoritate este reprezentata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ale carei informatii de contact le regasiti la adresa: www.dataprotection.ro.

Lipsa garanţiilor

ÎNTREG CONŢINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT ŞI VĂ ESTE OFERIT "CA ATARE", FĂRĂ A SE OFERI NICIO GARANŢIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

Exonerarea de Răspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ÎN TOTALITATE PE RĂSPUNDEREA DUMNEAVOASTRĂ. DOGU CONCEPT S.R.L., FUNCŢIONĂRII, DIRECTORII, AGENŢII SAU ORICE ALTĂ PARTE IMPLICATĂ ÎN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RĂSPUNZĂTOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURĂ, CE AR REZULTA DIN SAU ÎN LEGATURĂ CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONŢINUTULUI SĂU. DOGU CONCEPT S.R.L. NU ÎŞI ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE ŞI NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU NICIO DAUNĂ SAU VIRUŞI CARE AR PUTEA SĂ VĂ INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI ÎN URMA ACCESĂRII SAU UTILIZĂRII ACESTUI SITE SAU DESCĂRCĂRII ORICĂRUI MATERIAL, INFORMAŢII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

Revizuiri ale acestor Condiţii de Utilizare

DOGU CONCEPT S.R.L. poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiascaă aceste Condiţii de Utilizare. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă de Condiţiile de Utilizare actualizate.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de ameninţare, fals, înşelător, abuziv, de hărţuire, defăimător, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da naştere responsabilităţii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autorităţi care aplică legea sau orice ordin judiciar care solicită sau ordonă Companiei să dezvăluie identitatea persoanelor care postează sau transmit astfel de informaţii sau materiale; sunteţi de acord în aşa fel încât Compania, la alegerea sa, să înceteze sau să întrerupă utilizarea de către dvs. a Site-ului în caz de nerespectare a Termenilor de Utilizare. În momentul suspendării sau încetării respective, dumneavoastră trebuie (a) să încetaţi utilizarea Site-ului şi (b) să distrugeţi orice copii făcute dupa orice parte a Conţinutului. Nu veţi considera Compania răspunzătoare pentru daunele, costurile, răspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocaţilor) şi sumele pentru înţelegerile legate de orice proces, preţentie sau acţiune depusă de către un terţ împotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijenţei, proastei reprezentări, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incălcării din partea dvs. a Condiţiilor de Utilizare şi a legilor sau regulamentelor de aplicare.

UTILIZAŢI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI COMPANIA DOGU CONCEPT S.R.L., NICI SUCURSALELE, AFILIAŢII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENŢII SĂI SAU TERŢII IMPLICAŢI ÎN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONŢINUTULUI, INDIFERENT DACĂ SE REALIZEAZĂ PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTĂ SAU ALTĂ MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

Comunicarea referitoare la datele cu caracter personal

Puteti sa ne trimiteti orice notificari sau solicitari in legatura cu datele personale prin folosirea uneia dintre urmatoarele optiuni, la alegerea dumneavoastra:
1. E-mail la: contact@dogu.ro
2. Telefon: +40754202288
3. Formularul de contact de pe Website
4. Prin posta la: Strada Copilului, Nr. 6-12, Sector 1, Bucuresti, Romania.;

Comandă prin Ridicare personala
Comandă prin Glovo
Comandă prin Bolt Food
Comandă prin Tazz by eMAG
Comandă prin Gloria Food