Conceptul dogu.

Vrei adevărul? În regulă! Îți spunem ce NU conține dogu.! Nu conține promisiuni ridicole, calorii cât pentru toată săptămâna sau cantități halucinante de grăsimi saturate. Săracul dogu., nu are nici aditivi, conservanți sau coloranți! Te-ai putea întreba ce conține totuși, dacă toate cele menționate lipsesc cu desăvârșire. Trebuie să fim sinceri și să îți spunem că  dogu. conține ingrediente reale (adică acelea pe care le poți pronunța fără probleme) și că nu duce lipsă de nutrienți esențiali, ci de riscuri ascunse! dogu. Fără capcane!

Lansarea conceptului dogu. The taste benders.

Nu e că și cum ți-am spune noi ce alegeri să faci, însă faptul că ești aici ne bucură și ne face să bănuim că iei în considerare recomandarea noastră de a te concentra pe lucrurile care contează cu adevărat. Odată ce vei deschide pachetul tău dogu., vei primi confirmarea faptului că ai optat pentru acel ceva care iți aduce atât satisfacția de a savura din plin cel mai important moment al zilei, prânzul, cât și mulțumirea de a ști că nu vei regreta alegerea făcută.

Ne place să credem că cei mai fideli dogi. ai omului sunt cei crescuți de noi cu responsabilitate. Ne-am propus să reinterpretăm și să readucem în actualitatea culinară celebrul hot-dog, păstrând întotdeauna gândul că ineditul nu trebuie să însemne asumarea de riscuri. Pentru noi, ineditul înseamnă să iți oferim o alternativă, un loc unde nu trebuie să alegi între delicios și sigur. Ți le oferim pe amândouă, într-o varietate de sortimente a căror compoziție împrumută din bucătăriile din întreagă lume.

Comandă prin Ridicare personala
Comandă prin Glovo
Comandă prin Bolt Food
Comandă prin Tazz by eMAG
Comandă prin Gloria Food