dogu. Nu e doar un restaurant! Nu e doar un hot dog!

Dar ce este dogu?

Este locul unde cei pentru care experiența traită contează mai mult decât orice, se simt în largul lor.
vizitatorii noștri descoperă la dogu un spațiu destinat cleor care nu se tem să fie autentici și să facă lucrurile în felul lor, exact așa cum și hot dogii noștri sunt unici în oraș și în țară. și în lume, am spune noi, dar de ce să nu te convingi singur?

Ce deosebțte dogu de orice alt produs sau de orice alt local?

Dogu este oglinda felului în care sunt atât creatorii, cât și vizitatorii săi. Este îndrăzneț. Pretențios și prietenos în același timp.

Dacă vrei să încerci un preparat altfel, încearcă hot dogii noștri, care despre care ne place să spunem că sunt un vis american, reinterpetat prin ingrediente și condimente din toate colțurile lumii, greu de găsit în alte preparate pe care le vei întâlni într-un fast food din București.

Iar dacă vrei să încerci un restaurant altfel, încearcă dogu, localul inedit în care nu îți va fi rușine să stabilești o întâlnire romantică sau de afaceri. Pur și simplu se potrivește oricărui context. Este restaurantul la care ai mâncat în fiecare zi a săptămânii, dar nu vezi nicio problemă în asta. Este locul acela în care vei simți că ai fost prezent de la început, unde ești tratat aparte și în care te simți în siguranță.