La dogu., avem convingerea că deși nu toate lucrurile trebuie reinventate în întregime, așa cum am făcut noi cu tradiționalul hot-dog, majoritatea pot fi cel puțin reinterpretate, ajustate și într-un final, îmbunătățite.

Știm cât de mult contează pentru tine toate aspectele pe care le întâmpini atunci când vizitezi un restaurant, așa că am acordat tuturor acestor aspecte o importanță sporită. Am pregătit hot-dogi inediți, care să-ți rămână în minte pentru mult timp, dar nu ne-am oprit aici. La dogu., personalul este amabil dar nu insistent. Aici, amabilitatea nu e o fațadă care să aducă recenzii bune. Vei observa că avem în echipă oameni reali, cu care poți schimba impresii și cu care poți purta discuții reale, pe lângă recomandările de dogi pe care ți le vor oferi cu prietenie. Alte aspecte? Desigur. Spre exemplu, ambalajele noastre sunt gândite astfel încât prânzul tău să își păstreze intacte atât proprietățile nutritive, cât și gustul inconfundabil, nu doar pentru a ți-l proteja de frigul de afară. Pentru a te putea bucura de prânzul tău fără întreruperi sau alte neplăceri, celebrele tacâmuri și tăvi din plastic, la noi sunt din lemn. Putem continua cu multe exemple, însă credem că ai prins ideea: dogu. nu este doar un fast-food, este un proiect ambițios. Ne propunem ca prin inovare și impunerea unor standarde calitative înalte, să reușim să întâmpinăm toate așteptările pe care și noi le-am avut atunci când alegeam un loc în care sâ luăm prânzul, dar care nu ne-au fost îndeplinite atât de des pe cât ne-am fi dorit.

dogu. este oglinda felului în care creatorii lui sunt și a felului în care ne dorim să fie și clienții pe care îi avem. Este îndrăzneț. Pretențios și prietenos în același timp. Are siguranța celui care știe că este bun în ceea ce face. Este fast-food-ul inedit la care nu îți va fi rușine să stabilești o întâlnire romantică sau de afaceri. Pur și simplu se potrivește oricărui context. Este restaurantul la care ai mâncat în fiecare zi a săptămânii, dar nu vezi nicio problemă în asta. Este locul acela în care ai fost de la început, unde ești tratat aparte și în care te simți în siguranță.

Facem lucrurile într-o manieră proprie, dar suntem întru totul atenți la satisfacerea pretențiilor pe care este normal să le ai atunci când comanzi de la un restaurant.

Nu îți cerem să ne crezi pe cuvânt, ne poți face o vizită sau poți comanda chiar acum unul dintre produsele dogu. și pe lângă o masă delicioasă, vei primi și confirmarea spuselor noastre de mai sus.

us suscipit. Aenean ultricies sodales auctor.